Γάλα Φυράματος. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ!

Γάλα Φυράματος. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ!

Πίσω στη δεκαετία του ‘80, μια μεγάλη εταιρεία παραγωγής γάλακτος για κτηνοτροφική χρήση, εκμεταλλευόμενη τη μεγάλη ζήτηση για γάλατα τα οποία αναμειγνύονταν στο φύραμα απογαλακτισμού των χοιριδίων, έριξε στην αγορά ένα έξυπνο προϊόν,το ονομαζε ” υποκατάστατο γάλακτος χοιριδίων (milk replacer) 38/1”.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΥ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑ

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΥ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑ

Συνεχώς αυξητικά είναι τα ποσοστά των κτηνοτροφών οι οποίοι αποφασίζουν να επιλέξουν τον τεχνητό απογαλακτισμό για την διατροφή των νεογέννητων αρνιών τους. Αυτό συμβαίνει γιατί με τη σωστή ενημέρωση τους αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι τα κέρδη που αποκομίζουν επιλέγοντας τον τεχνητό απογαλακτισμό είναι πολύ υψηλά, ειδικά όταν το γάλα έχει υψηλή τιμή στον τυροκόμο.

Τι είναι ισορροπιστής και γιατί είναι απαραίτητος για μια διατροφή ;

Οι ισορροπιστές είναι απαραίτητοι για την εκτροφή προβάτων, καθώς παρέχουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για τη βέλτιστη ανάπτυξη και παραγωγή γάλακτος. Οι ισορροπιστές είναι ένας συνδυασμός διαφόρων βιταμινών και μετάλλων, όπως η βιταμίνη Α, η βιταμίνη D, η βιταμίνη Ε, η βιταμίνη Κ και μέταλλα όπως το ασβέστιο και ο φώσφορος.Τα οφέλη από τη χρήση ενός προ μίγματος βιταμινών και μετάλλων στην παραγωγή προβάτων περιλαμβάνουν:

Γρήγορη επικοινωνία

Ακολουθήστε μας στα Social

Newsletter