Σχετικά με εμάς

H AGROPAL ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1990 από τον Αχιλλέα Λιάκη. Κύριες δραστηριότητές μας αποτελούν η εμπορία και η διακίνηση προσθετικών και προμιγμάτων ζωοτροφών και οι εξειδεικευμένες παροχές τεχνικής υποστήριξεις.

Στόχοι

Στην AGROPAL, μέσα από τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και προδιαγραφών των προϊόντων που διαθέτουμε στην αγορά, στοχεύουμε στο να βελτιώνουμε συνεχώς τις παροχές μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας και να καλύπτουμε στο έπακρο τις διαρκώς εξελισσόμενες απαιτήσεις της ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ, με το χαμηλότερο κόστος.

Πωλήσεις

Το Τμήμα Πωλήσεων της AGROPAL αποτελείται από Γεωπόνους Ζωοτέχνες και Κτηνιάτρους, στελέχη με γνώσεις στην κατάρτιση σιτηρεσίων και κτηνοτροφικών μονάδων.Το Τμήμα Πωλήσεων καλύπτει όλη την Ελλάδα με τακτικές επισκέψεις των στελεχών της στις περιοχές ευθύνης τους.

Σημεία Πώλησης

Τα σημεία πώλησης της AGROPAL έχουν ως εξής:

1) ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

2) ΜΥΛΟΙ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

3) ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

4) ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

5) ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

6) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

7) ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΑ

Πελατολόγιο

Στην AGROPAL διαθέτουμε μεγάλο πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα, με κυρίαρχη θέση στην αγορά των Μύλων Ζωοτροφών και διαρκή αύξηση στα μεγάλα και στα μικρά μυρηκαστικά. Bασική φιλοσοφία μας είναι:

  • Η γρήγορη παράδοση στον πελάτη με συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών.
  • H διαρκής παρακολούθηση και ο συντονισμός των αποστολών με τη βοήθεια της άρτιας μηχανογραφικής οργάνωσής μας.

Τεχνική Υποστήριξη

Διαθέτουμε Τεχνικό Τμήμα το οποίο, παρέχει πλήρη Τεχνική Υποστήριξη στους συνεργάτες μας τόσο σε επίπεδο Διατροφής και Διαχείρησης όσο και σε επίπεδο Κτηνιατρικής Παρακολούθησης. Το τεχνικό τμήμα της AGROPAL, παρέχει πλήρη και άμεση τεχνική υποστήριξη.
Αυτό το πετυχαίνουμε με τις παρακάτω προσφερόμενες υπηρεσίες: On line συμβουλές Managment - Διαχείρησης και κατάρτιση σιτηρεσίων (προσαρμοσμένων στις εκάστοτε διαθέσιμες πρώτες ύλες), ελαχιστοποίηση του κόστους, κτηνιατρικό έλεγχο με επισκέψεις τεχνικών στις μονάδες και εργαστηριακές αναλύσεις.

Γρήγορη επικοινωνία

Ακολουθήστε μας στα Social

Newsletter