Τι είναι ισορροπιστής και γιατί είναι απαραίτητος για μια διατροφή ;

Οι ισορροπιστές είναι απαραίτητοι για την εκτροφή προβάτων, καθώς παρέχουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για τη βέλτιστη ανάπτυξη και παραγωγή γάλακτος. Οι ισορροπιστές είναι ένας συνδυασμός διαφόρων βιταμινών και μετάλλων, όπως η βιταμίνη Α, η βιταμίνη D, η βιταμίνη Ε, η βιταμίνη Κ και μέταλλα όπως το ασβέστιο και ο φώσφορος.Τα οφέλη από τη χρήση ενός προ μίγματος βιταμινών και μετάλλων στην παραγωγή προβάτων περιλαμβάνουν:

  • Βελτιωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερες ασθένειες και μειωμένη χρήση αντιβιοτικών.
  • Αυξημένη παραγωγή γάλακτος και βελτιωμένη ποιότητα γάλακτος.
  • Βελτιωμένη ανάπτυξη και γενική υγεία των προβάτων.
  • Αυξημένη γονιμότητα και αναπαραγωγική απόδοση.

Επιστημονικές έρευνες έχει δείξει ότι τα πρόβατα που τρέφονται με δίαιτα ελλειπή σε ορισμένες βιταμίνες και μέταλλα μπορεί να παρουσιάσουν μείωση της παραγωγής γάλακτος και του ρυθμού ανάπτυξης. Επιπλέον, οι ανισορροπίες μετάλλων μπορεί να οδηγήσουν σε μια ποικιλία προβλημάτων υγείας, όπως η οστεοπόρωση και άλλες μεταβολικές διαταραχές. Παρέχοντας στα πρόβατα μια ισορροπημένη, πλήρη διατροφή, συμπεριλαμβανομένου ενός προ μίγματος βιταμινών και ιχνοστοιχείων, οι παραγωγοί μπορούν να εξασφαλίσουν ότι τα ζώα τους λαμβάνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται.

Προσφέρουμε μια ποικιλία ισορροπιστών για την διατροφή προβάτων, προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες του κοπαδιού σας. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε το καλύτερο προϊόν για τις ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Γρήγορη επικοινωνία

Ακολουθήστε μας στα Social

Newsletter